Duminică, 28 Mai 2017Amical: FCM Turda - FC Unirea Alba Iulia 1-0 (1-0)

FC Unirea Alba Iulia s-a deplasat sâmbătă la Turda pentru un meci de pregătire în compania formației FCM Turda, și a suferit prima înfrângere din această perioadă competițională, scor 0-1. Starea proastă a terenului de joc și-a pus amprenta asupra evoluției celor două formații, iar singurul gol a venit în urma unui corner, când Lavere s-a înălțat și a înscris cu o lovitură de cap (min. 19). 

Cu două săptămâni înainte de reluarea campionatului, antrenorul Unirii, Stelian Gherman, se declară nemulțumit de starea proastă a terenurilor de antrenament. "Starea proastă a terenurilor ne dă din nou bătăi de cap, iar până acum nu am putut să ne antrenăm decât din punct de vedere fizic. Mă tem foarte mult pentru retur, neavând la dispoziție terenuri adecvate în această perioadă. Sunt o serie de jucători care s-au crezut titulari, dar o să aibă o surpriză și s-ar putea să ne părăsească", a declarat principalul albaiulienilor. 

Pentru FC Unirea au evoluat următorii jucători: Pascal - C. Oara, I. Șerban, Bumbac, Bucurică - Negură, D. Militaru, M. Oprea, M. Petrescu - S. Mureșan, Pecarov. Pe parcurs au mai jucat: Lasc, Clipici, Ciofu, I. Stan, A. Ianc, I. Grozav, Potopea și Pleniceanu.

Uniriștii vor disputa ultimul amical înainte de începerea campionatului cel probabil în companie celor de la Luceafărul Oradea, partida urmând a avea loc sâmbătă, la Cluj-Napoca.

26-02-2012
MECIUL ANTERIOR
FC UNIREA ALBA IULIA
01 ianuarie 1970, ora 02.00
MECIUL URMĂTOR
Vs. FC UNIREA ALBA IULIA
01 ianuarie 1970, ora 02.00
Delicious
CLASAMENT
Loc
Echipa
Pct
SPONSORI ŞI ACŢIONARI

Copyright © 2007-2017 F.C. Unirea Alba Iulia. Toate drepturile sunt rezervate.
designed Socaciu Mihai Paul