Duminică, 28 Mai 2017Amical: FC Unirea Alba Iulia - Luceafărul Oradea 1-1 (0-0)

FC Unirea Alba Iulia a susținut astăzi de la ora 11.00 ultimul amical înainte de startul returului Ligii a II-a la fotbal. 

Albaiulienii nu au putut trece de colega de serie, Luceafărul Oradea, și au încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată pe terenul II al Complexului "Cetate" din Alba Iulia. Uniriștii au deschis scorul în minutul 55, prin nou-venitul Nicolae Oltean, dar s-au văzut egalați de către C. Roșu în minutul 77. 

"După patru luni, în sfârșit am avut un teren bun pentru o utilă partidă de verificare. Sunt mulțumit în mare parte de jucătorii din primele 60 de minute. Am luat gol pe o neatenție, dar și adversarii au avut 4-5 ocazii de poartă. Trag un semnal de alarmă pentru jucători, returul va fi oricum greu, cu toate aceste abandonuri, întrucât distanța din clasament este relativ mică. Mai avem anumite aspecte de pus la punct. Pe N. Oltean îl știam, încercăm să-l rezolvăm, șefii clubului trebuie să rezolve transferul", a declarat Stelian Gherman, antrenorul principal al FC Unirea Alba Iulia.

FC Unirea: Pascal - Schuller, I. Șerban, Bumbac, Bucurică - Cl. Oara, D. Militaru, V. Florea, M. Petrescu - S. Mureșan, Pecarov. Pe parcursul partidei au mai jucat: Lasc, Negură, N. Oltean (fundaș dreapta, fost la FC Maramureș), M. Mariș, Potopea, Coțolan, M. Oprea și A. Ianc. Ciofu și I. Grozav nu au fost utilizați, în timp ce Pleniceanu (probleme la tendonul piciorului drept) și Bâlu (va suporta o intervenție chirurgicală și va rata tot returul) au fost accidentați.

Luceafăul Oradea: Miron - D. Mihuț, Letan, D. Mureșan, A. Achim - S. Ianc, Lupuț, Buncea, C. Roșu - T. Moldovan, Blănarul. Pe parcursul meciului, Leo Grozavu a mai trimis pe teren pe: Samoilă, Codoban, F. Neaga, D. Muntean, Gh. Popescu, Konyeha, Svarczkopf.

FC Unirea Alba Iulia va debuta în returul campionatului 2011/2012 în deplasare cu CSM Rm. Vâlcea, partidă ce va avea loc sâmbătă, 17 martie, cu începere de la ora 11.00.

10-03-2012
MECIUL ANTERIOR
FC UNIREA ALBA IULIA
01 ianuarie 1970, ora 02.00
MECIUL URMĂTOR
Vs. FC UNIREA ALBA IULIA
01 ianuarie 1970, ora 02.00
Delicious
CLASAMENT
Loc
Echipa
Pct
SPONSORI ŞI ACŢIONARI

Copyright © 2007-2017 F.C. Unirea Alba Iulia. Toate drepturile sunt rezervate.
designed Socaciu Mihai Paul