Joi, 29 Iunie 2017FC Unirea Alba Iulia - FC Bihor Oradea 3-1 (2-0)

Meciul cu numărul 17 din actuala stagiune a Ligii a II-a la fotbal, seria a II-a, a adus față în față pe FC Unirea Alba Iulia și FC Bihor Oradea, meci care s-a disputat pe Stadionul "Cetate" din Alba Iulia. 

Uniriștii veneau după 4 etape în care nu au simțit gustul victoriei și au început în forță partida. Echipele nici au apucat să se așeze bine pe teren și Pleniceanu a deschis scorul cu o lovitură de cap (min. 2) dintr-o centrare venită din lovitură liberă, executată impecabil de către Bucurică. Oaspeții puteau egala repede, dar Pascal a intervenit salutar în fața lui Șulea (min. 4) și scorul a rămas 1-0. Oară a fost aproape de a înscrie un gol de generic după o foarfecă executată perfect de la aproximativ 11 metri, dar a trimis fix pe direcția portarului și acesta a reținut.

În minutul 34, FC Unirea avea să-și majoreze avantajul prin Cl. Oară, după o centrare a aceluiași Bucurică. Orădenii puteau reduce din handicap fix înainte de pauză, dar Birtalan, scăpat singur spre poarta lui Pascal, și-a prelungit prea mult mingea și aceasta a ajuns în brațele goalkeeper-ului unirist. 

Repriza secundă a debutat cu un joc încâlcit, în care albaiulienii se apărau exact și încercau să plece pe contraatac, iar oaspeții nu reușeau să spargă defensiva gândită de Gherman. În minutul 59, Florean a avut oportunitatea de a reduce din handicapat, când plecat din poziție suspectă de ofsaid a rămas singur cu portarul Pascal, dar s-a încurcat și portarul Unirii a reușit să respingă. În minutul 77, S. Mureșan a reușit să obțină un penalty și Pleniceanu a transformat și a reușit dubla, ducând scorul la 3-0. Pe fondul relaxării jucătorilor uniriști, bihorenii au înscris și ei prin Diarra (84) care a speculat o neîntelegere între Schuller și Pascal.

Partida s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru FC Unirea Alba Iulia, iar etapa următoare albaiulienii se vor deplasa la Slatina, unde vor da piept cu Alro.

FC Unirea: Pascal (cpt) - N. Oltean, Schuller, Bumbac, Bucurică - Cl. Oară (89, Potopea), D. Militaru (83, Ciofu), Pleniceanu, V. Florea (78, M. Oprea) - M. Petrescu, S. Mureșan.

Rezerve: Lasc - I. Grozav, I. Stan, A. Ianc.

Antrenor: Stelian Gherman

FC Bihor: Fildan - S. Morar, Petrache, R. Lupu, A. Diarra - Selagea, A. Coroian - Florean (cpt), Bic (39, Birtalan), Bîrza (51, Sfârlea) - Sulea (71, Mărkuș)

Rezerve: R. Avram - Sorian, Zanardini, M. Popa

Antrenor: Stelian Farcău

24-03-2012
MECIUL ANTERIOR
FC UNIREA ALBA IULIA
01 ianuarie 1970, ora 02.00
MECIUL URMĂTOR
Vs. FC UNIREA ALBA IULIA
01 ianuarie 1970, ora 02.00
Delicious
CLASAMENT
Loc
Echipa
Pct
SPONSORI ŞI ACŢIONARI

Copyright © 2007-2017 F.C. Unirea Alba Iulia. Toate drepturile sunt rezervate.
designed Socaciu Mihai Paul